Boek nu!

Verhuislift huren Nijmegen? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bij Verhuislift­huren24.nl huurt u eenvoudig een professionele verhuislift in Nijmegen!

Vanaf slechts 55,- euro per uur

Huur een verhuislift in Nijmegen

U gaat verhuizen maar ziet even niet hoe u al die zware en grote spullen nu kunt meenemen? Verhuislift­huren24.nl helpt u om uw verhuizing in Nijmegen en omstreken gemakkelijker te maken. Zo hoeft u uw bankstel niet door het trapgat te duwen en hoeft uw eiken kast niet in de lift. Huur een verhuislift Nijmegen en laat al uw spullen via het raam door een lift naar beneden brengen. Woont u op een hogere verdieping, dan is dit helemaal een ideale oplossing.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze werkwijze en neem vandaag nog contact op via 085 060 0333 of info@verhuislift­huren24.nl.

Direct een verhuislift huren?

Bereken de kosten voor een verhuislift

Uw persoonlijke spullen zijn bijzonder waardevol voor u. Dit begrijpen wij. Daarom worden onze verhuislift­en geleverd inclusief extra beschermingsmateriaal, zoals spanbanden en verhuisdekens. Hiermee zorgen wij ervoor dat u uw spullen onbeschadigd kunt verhuizen. Door onze effectieve werkwijze en jarenlange ervaring hebben wij al vele klanten kunnen helpen bij het verhuizen van spullen via een verhuislift.

U verhuist gemakkelijk uw zware spullen uit uw woning, zonder dat u uw rug hoeft te belasten. Een verhuislift die ruim 400 kg kan dragen, wordt buiten uw woning of het pand geplaatst en de spullen worden simpelweg naar beneden gebracht via de lift. Een bijkomend voordeel is dat u de muren van de huidige woning of het huidige pand heel houdt. Al die voorgaande keren dat een muur beschadigde of een schilderij van de muur werd gestoten, is verleden tijd. En ook uw nieuwe woning of pand houdt u op deze manier schadevrij. Verder bieden wij:

Een ervaren medewerker om u te helpen bij het bedienen van de lift.

 • Persoonlijk advies over uw beste mogelijkheden.
 • Een evaluatie om van tevoren te bepalen of een verhuislift geplaatst kan worden.
 • Levering van de verhuislift wanneer u het nodig heeft.
 • Goedkoop huren van een verhuislift.

Iedere verhuizing is anders en hier passen wij onze diensten op aan. Heeft u de verhuislift maar voor een uur nodig? Of misschien wel meerdere dagen? Gaat het om een volledige verhuizing of wilt u alleen een koelkast of bankstel verplaatsen? Ons verhuur is zo flexibel dat wij voor iedere situatie voor u klaarstaan. U werkt doordeweeks? Geen probleem; wij leveren de verhuislift ook in het weekend, zodat u uw vrije dagen niet hoeft op te geven. Of u dit extra kosten oplevert? Absoluut niet. Onze verhuislift­en zijn te huur voor vaste tarieven die zowel voor werkdagen als in het weekend gelden. Zoals aangegeven op onze homepagina, verhuren wij de verhuislift­en 24 uur per dag, verhuislift huren Nijmegen.

Goedkope verhuislift huren in Nijmegen

Heeft u interesse in het huren van een verhuislift? Vraag dan nu gratis een vrijblijvende offerte aan. Aan de hand van uw specifieke benodigdheden, kunnen wij u een aantrekkelijke prijs bieden om uw verhuizing gemakkelijk te maken. Ook als u niet zeker bent of een verhuislift voor uw woning of pand past, hebben wij hier gemakkelijk een oplossing voor; u stuurt vooraf een foto zodat wij de situatie kunnen evalueren. Zo staat u niet voor ongewenste annuleringskosten of zonder verhuislift als de grote dag is aangebroken.

Afname Tarief
1 object € 79,-
Per uur (afname min. 2 uur) € 55,-
De voorrijkosten worden op basis van uw locatie berekend.

Bereken de kosten voor een verhuislift

Bent u benieuwd naar het totale kostenplaatje? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Samen met u zullen wij deze offerte doornemen en de mogelijkheden bespreken.

 • Beste verhuislift provider 2017, 2018, 2019 en 2020!

 • Transparante en vaste tarieven

 • 24/7 bereikbaar via telefoon of e-mail

 • Ervaring en kennis

 • Lift inclusief ervaren bestuurder

 • Veel mogelijkheden; huur mogelijk voor korte én lange periode

 • Inclusief beschermingsmaterialen zoals spanbanden en verhuisdekens

 • Bij spoed is er altijd een verhuislift beschikbaar