Boek nu!

Verhuislift in Rotterdam? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bij Verhuislift­huren24.nl huurt u eenvoudig een professionele verhuislift in Rotterdam!

Vanaf slechts 55,- euro per uur

Huur een verhuislift in Rotterdam

Rotterdam is een zeer diverse stad waar gezinnen, jong-volwassen, ouderen en studenten bij elkaar komen. Heeft u een woning gevonden in de drukke binnenstad of in een rustige buitenwijk van Rotterdam dan kunt u waarschijnlijk wel hulp gebruiken bij de verhuizing.

Bij de bouw van veel woningen is vaak geen rekening gehouden met de ruimte in het trappenhuis. Een verhuizing kan dan ook voor veel stress en frustratie zorgen, wij willen graag een stukje last van uw schouders af halen door u te voorzien van een professionele verhuislift.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze werkwijze en neem vandaag nog contact op via 085 060 0333 of info@verhuislift­huren24.nl.

Direct een verhuislift huren?

Bereken de kosten voor een verhuislift

Bij een verhuizing komen verschillende zaken kijken, past uw bed of wasmachine wel door het trappenhuis? Of past uw grote bank wel in de lift? En hoe krijgt u uw kledingkast van de begane grond naar de 13e verdieping zonder dat de kast uit elkaar valt? Een verhuislift kan de oplossing zijn voor deze problemen en zal uw verhuizing een stuk makkelijker en veilig maken. U hoeft niet meer met zware meubels te tillen waardoor de kans op rugklachten en schade aan het meubilair wordt voorkomen. Bovendien zal de verhuizing dankzij een verhuislift ook een stuk sneller verlopen.

Als u op zoek bent naar een professionele verhuislift dan bent u bij Verhuislift­huren24.nl op het juiste adres. Wij verhuren verschillende Böcker verhuislift­en die tot 400 kg kunnen tillen, dus wilt u een piano of een ander zwaar meubilair verhuizen dan is dat geen probleem voor onze lift. Verder hebben onze liften een bereik tot de 13e verdieping. U hoeft zich geen zorgen te maken over het op-en afbouwen en het besturen van de lift. Een ervaren verhuizer zal dit namelijk voor uw doen. Tevens helpt onze verhuizer met het op-en afladen van de verhuislift. Dus kiest u ervoor om een verhuislift bij Verhuislift­huren24.nl te huren dan verloopt uw verhuizing gegarandeerd veilig en snel.

Als u kiest voor Verhuislift­huren24.nl dan weet u zeker dat alles goed zal verlopen. Door onze jarenlange ervaring, weten wij precies wat u nodig heeft als het om een verhuizing naar Rotterdam gaat.

Bij het huren van de lift worden er spanbanden en verhuisdekens meegeleverd om eventuele schade aan het meubilair te voorkomen. Daarnaast zal onze verhuizer vanaf het begin tot het eind zorgen dat de verhuizing vlekkeloos verloopt. Een verhuislift huren bij Verhuislift­huren24.nl biedt vele voordelen.

Goedkope verhuislift in Rotterdam

Bij Verhuislift­huren24.nl is het mogelijk om een verhuislift te huren voor een vast goedkoop uurtarief. Wij begrijpen dat een verhuizing namelijk al genoeg kost en willen graag onze klanten daarin tegemoet komen met betaalbare prijzen. Ook vinden wij het belangrijk om transparant te zijn richting onze klanten en hebben om deze reden de prijzen hieronder in een tabel voor u toegelicht.

Afname Tarief
1 object € 79,-
Per uur (afname min. 2 uur) € 55,-
De voorrijkosten worden op basis van uw locatie berekend.

Bereken de kosten voor een verhuislift

Bent u benieuwd naar het totale kostenplaatje? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Samen met u zullen wij deze offerte doornemen en de mogelijkheden bespreken.

  • Beste verhuislift provider 2017, 2018, 2019 en 2020!

  • Transparante en vaste tarieven

  • 24/7 bereikbaar via telefoon of e-mail

  • Ervaring en kennis

  • Lift inclusief ervaren bestuurder

  • Veel mogelijkheden; huur mogelijk voor korte én lange periode

  • Inclusief beschermingsmaterialen zoals spanbanden en verhuisdekens

  • Bij spoed is er altijd een verhuislift beschikbaar