Boek nu!

Verhuislift in Den Haag? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bij Verhuislift­huren24.nl huurt u eenvoudig een professionele verhuislift in Den Haag!

Vanaf slechts 55,- euro per uur

Huur een verhuislift in Den Haag

U gaat binnenkort verhuizing in of naar Den Haag. Een mooie stad met een historisch centrum en een grote hoeveelheid winkels. Ideaal voor een dagje winkelen, maar Den Haag is ook een leuke stad om te wonen. U staat namelijk binnen een mum van tijd op het strand van Scheveningen om uit te waaien.

Een verhuizing wordt vaak onderschat. Het aantal spullen dat moet worden verhuisd komt niet altijd overeen met de verwachting. Daarnaast valt het logistieke gedeelte van een verhuizing vaak tegen. Meubels zijn erg zwaar of passen (bijna) niet door een trappengat of deur. In dat geval is het fijn om extra handen te hebben. Dit kan in de vorm van familie en vrienden die u helpen bij de verhuizing, maar ook een verhuislift heeft veel toegevoegde waarde voor uw verhuizing in Den Haag.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze werkwijze en neem vandaag nog contact op via 085 060 0333 of info@verhuislift­huren24.nl.

Direct een verhuislift huren?

Bereken de kosten voor een verhuislift

Bij een verhuizing komt veel kijken. U moet zich goed voorbereiden zodat alles op de verhuisdag snel verhuisd kan worden. De verhuisdag, of verhuisdagen zijn drukke dagen waarop veel werk verzet moet worden. Ook na deze dagen bent u nog niet klaar. Alles moet uitgepakt worden en op de juiste plek komen te staan. Tijdens deze drukke periode kunt vaak wel u extra handen gebruiken. Familie en vrienden kunnen helpen inpakken, dozen inladen en weer uitladen en uitpakken. Helaas zijn sommige meubels zijn te zwaar om te tillen of lastig te verhuizen. Dan biedt een verhuislift de perfect uitkomst. De grootste voordelen van een verhuislift zijn:

 • Snel verhuizen
 • Minder schade
 • Tijd besparen
 • Veilig verhuizen
 • Voorkomen van rugklachten

Een goedkope verhuislift huren in Den Haag? Dat doet u bij Verhuislift­huren24.nl. Een verhuislift reserveren doet u snel en gemakkelijk. De verhuizing zal dankzij de verhuislift soepeler verlopen. Met een verhuislift kunt u zware meubels van een hoge verdieping naar beneden brengen, of juist omhoog.

Voor een stressvrije en snelle verhuizing kiest u voor Verhuislift­huren24.nl. Onze verhuislift­en zijn van uitstekende kwaliteit en eenvoudig te bedienen. Onze professionele medewerkers helpen bij het opbouwen van de lift, de besturing en het op- en afstapelen. Hiernaast geniet u bij Verhuislift­huren24.nl van deze voordelen:

 • Goedkope prijzen voor flexibele verhuur
 • Persoonlijk advies
 • Een Bocker verhuislift die tot 400 kg kan dragen
 • Opbouw van de lift binnen 10 minuten
 • Jarenlange ervaring voor een snelle verhuizing
 • Verhuislift inclusief beschermingsmateriaal

Bij ons staat veiligheid voorop. Veiligheid voor uzelf maar ook uw spullen. Onze liften zijn van bijzonder hoge kwaliteit en ondergaan regelmatige controle.

Bij Verhuislift­huren24.nl vinden wij duidelijke communicatie belangrijk. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Onze werkwijze kan in een aantal stappen worden verdeeld.

1. Aanvraag

Zodra wij uw aanvraag ontvangen, proberen wij een compleet beeld te vormen van uw wensen. U zult gevraagd worden om een foto op te sturen van de woning of het pand. Op die manier kunnen wij bepalen of het mogelijk is om een verhuislift te plaatsen. Verder helpt dit tevens bij het bepalen van de haalbaarheid van de verdieping. Door dit vooraf in te schatten komt u niet voor verrassingen te staan op de verhuisdag.

2. Reservering plaatsen

U geeft aan wanneer u de verhuislift wilt gebruiken. Indien dit moment beschikbaar is, bevestigen wij de reservering en ontvangt u een kopie van de bevestiging.

3. De verhuisdag

Op de dag dat u de verhuislift nodig heeft, wordt de lift bij u in Den Haag aan de deur geleverd en opgebouwd. Tijdens de verhuizing wordt u ondersteund door een ervaren verhuizer die u helpt bij het bedienen van de lift.

Contact opnemen met ons

Voor een vrijblijvende offerte neemt u contact op met ons vriendelijke team. Vul het online aanvraagformulier in of bel 085 060 0444 (tel:+31850600444) voor persoonlijk contact. Ook voor spoedaanvragen kunt u contact opnemen op dit nummer. Wij denken graag met u mee om de mogelijkheden te bespreken, ook als u met spoed een verhuislift in Den Haag nodigt heeft.

Goedkope verhuislift in Den Haag

Bij Verhuislift­huren24.nl kunt u voor een korte, maar ook lange periode een verhuislift huren. Zo kunt u bij een grote verhuizing alle tijd nemen en de verhuislift meerdere dagen huren. De tarieven voor het huren van een verhuislift vindt u hieronder.

Afname Tarief
1 object € 79,-
Per uur (afname min. 2 uur) € 55,-
De voorrijkosten worden op basis van uw locatie berekend.

Bereken de kosten voor een verhuislift

Bent u benieuwd naar het totale kostenplaatje? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Samen met u zullen wij deze offerte doornemen en de mogelijkheden bespreken.

 • Beste verhuislift provider 2017, 2018, 2019 en 2020!

 • Transparante en vaste tarieven

 • 24/7 bereikbaar via telefoon of e-mail

 • Ervaring en kennis

 • Lift inclusief ervaren bestuurder

 • Veel mogelijkheden; huur mogelijk voor korte én lange periode

 • Inclusief beschermingsmaterialen zoals spanbanden en verhuisdekens

 • Bij spoed is er altijd een verhuislift beschikbaar