Boek nu!

Boek meteen je verhuislift, of vraag een vrijblijvende offerte aan

Verhuislift huren? Bij Verhuislift­huren24.nl huurt u eenvoudig een professionele verhuislift!

Vanaf slechts 55,- euro per uur

Over Verhuislift­huren24

Het is een regenachtige dag in 2015 een paar verhuizers hebben een verhuislift nodig. En nadat zij klaar waren dachten ze bij zichzelf “Dit kan beter”. Verhuislift­huren24 zag toen het daglicht.

Een verhuislift moet snel en professioneel ingezet worden in plaats van een paar uur te laat komen en bedient te worden door een onervaren persoon. Een heldere afspraken en professionaliteit staan hoog in het vaandel bij Verhuislift­huren24.

Eenvoudig, snel en zorgeloos verhuizen met Verhuislift­huren24

Met de verhuislift van Verhuislift­huren24 zegt u vaarwel tegen nare verhuizingen. Door gebruik te maken van een hoogwaardige verhuislift met eenvoudige bediening zijn zaken als zwaar sjouwen, passen in kleine trappenhuizen en beschadigde meubelstukken en muren verleden tijd.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze werkwijze en neem vandaag nog contact op via 085 – 060 0444 of info@verhuislift­huren24.nl

Bereken de kosten voor een verhuislift

Altijd ondersteuning van een ervaren professional

Als u een verhuislift huurt bij Verhuislift Huren 24, komt er altijd een professional met de lift mee die de verhuislift opbouwt, de lift bestuurt en u helpt met het op- en afstapelen van de verhuislift. Omdat er altijd een behulpzame professional komt als u een verhuislift huurt, bent u verzekerd van een fijne verhuizing die zonder enige problemen en zorgen verloopt. Daar komt nog bij dat onze medewerkers jarenlange ervaring hebben met het besturen van verhuislift­en en dat onze professionals hun hand niet omdraaien om u extra hulp te bieden tijdens uw verhuizing.

Flexibele verhuur van verhuislift­en

De verhuislift­en van Verhuislift­Huren24 worden altijd flexibel verhuurd. Of u de verhuislift nu nodig heeft om één meubelstuk te verhuizen of de verhuislift meerdere uren nodig heeft om uw volledige inboedel te verplaatsen: in overleg zijn bijna al uw klussen in te plannen. En heeft u een last minute klus waar u een verhuislift voor nodig heeft? Dan bent u bij Verhuislift­Huren24 tevens aan het juiste adres, want wij verhuren onze verhuislift­en ook voor last minute klussen. En wilt u een verhuislift huren in het weekend, dan betaalt u nooit een hoger tarief.

Onze verhuislift­en zijn in te zetten tijdens verhuizingen, maar kunnen ook gebruikt worden om meubelstukken als koelkasten, banken en televisies na aanschaf in uw woning te plaatsen. Zoals al eerder vermeld: onze verhuislift­en zijn flexibel in te zetten en bieden de oplossing voor ieder probleem.

Bereken de kosten voor een verhuislift

Bent u benieuwd naar het totale kostenplaatje? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Samen met u zullen wij deze offerte doornemen en de mogelijkheden bespreken.

  • Transparante en vaste tarieven

  • Open en transparante communicatie

  • 24/7 bereikbaar via telefoon of e-mail

  • Ervaring en kennis

  • Lift inclusief ervaren bestuurder

  • Veel mogelijkheden; huur mogelijk voor korte én lange periode

  • Inclusief beschermingsmaterialen zoals spanbanden en verhuisdekens

  • Bij spoed is er altijd een verhuislift beschikbaar