Boek nu!

Verhuislift in Amsterdam? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bij Verhuislift­huren24.nl huurt u eenvoudig een professionele verhuislift in Amsterdam!

Vanaf slechts 55,- euro per uur

Huur een verhuislift in Amsterdam

Gaat u binnenkort naar Amsterdam verhuizen? De drukke maar unieke stad staat vol met hoge herenhuizen, prachtige grachtenpanden en studentenflats waar het trappenhuis vaak net breed genoeg is voor één persoon. Het verhuizen van een bank of bed naar de derde verdieping zal hierdoor een groot obstakel zijn. Maar laat dit u vooral niet ontmoedigen om te gaan verhuizen naar Amsterdam.

Met behulp van een verhuislift in Amsterdamkunt u gemakkelijk uw gehele inboedel veilig en gemakkelijk verhuizen naar bovengelegen verdiepingen. Gezien de vele smalle en drukke straten is het belangrijk dat de verhuizing snel en veilig verloopt, zodat de hinder voor anderen beperkt blijft. De professionele verhuizers van verhuislift­huren24.nl zullen u daarom ondersteunen bij het bedienen en het in en uitladen van de verhuislift.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze werkwijze en neem vandaag nog contact op via 085 060 0333 of info@verhuislift­huren24.nl.

Direct een verhuislift huren?

Bereken de kosten voor een verhuislift

Bij Verhuislift­huren24.nl bent u op het juiste adres om een goedkope verhuislift te huren. U hoeft zich geen zorgen te maken over het op- en afladen en het besturen van de lift. Het huren van de lift is namelijk inclusief een ervaren verhuizer. Hierdoor zal de verhuizing veilig en snel verlopen. Als u een verhuislift huurt bij Verhuislift­huren24.nl, dan weet u dus zeker dat alles goed verloopt. Tevens worden er spanbanden en verhuisdekens bij de lift meegeleverd om uw spullen tegen eventuele schade te beschermen.

U kunt een verhuislift bij ons huren door contact met ons op te nemen via het contactformulier of door ons te bellen op: 085 - 060 0333. Vervolgens zullen wij u het een en ander uitleggen over de verschillende liften die wij aanbieden en vragen wij u om een foto van het huis te sturen. Hierdoor kunnen wij de haalbaarheid voor het plaatsen van de verhuislift inschatten. Vervolgens kiest u een dag en tijdstip uit waarop u de verhuislift nodig heeft. Ter bevestiging ontvangt u een e-mail waarin de afspraak staat vermeld en eventuele zaken waarmee u rekening kunt houden. Na de klus kunt u het bedrag contant betalen bij de verhuizer die u tijdens de verhuizing ondersteunt.

Een verhuislift is een ideaal hulpmiddel om zware spullen van de begane grond naar boven te brengen. Heeft u een appartement op de 10e verdieping gekocht? Dan is dat geen probleem voor onze Böcker verhuislift. De lift heeft namelijk een bereik van 13 verdiepingen en kan tot 400 kg dragen. Wanneer u een lift bij ons huurt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de bediening. Een vakkundige professional zal de lift namelijk voor u bedienen en helpen met het op-en afladen van de spullen.

Wanneer u besluit te reageren op woningen in Amsterdam kan het soms jaren duren voordat u een geschikte woning vindt. Toch kan het plotseling ook heel snel gaan waardoor u met spoed een verhuislift nodig heeft. Het is dan fijn om snel een reservering voor een verhuislift te kunnen maken. Verhuislift­huren24.nl is 24/7 bereikbaar en doordat wij beschikken over onze eigen verhuislift­en kunnen wij snel schakelen waardoor u vandaag nog een lift kunt huren.

Een verhuizing kan een hoop stress en frustratie met zich mee brengen. Het tillen van zware spullen kan rugklachten en gevaarlijke valpartijen veroorzaken. Wij willen graag een stukje last van uw schouders afhalen door u te ondersteunen en te helpen tijdens de verhuizing. Door onze jarenlange ervaring weet u zeker dat uw meubels veilig verhuisd worden. Besluit u gebruik te maken van een verhuislift van Verhuislift­huren24.nl, dan geniet u van vele voordelen die voor een eenvoudige en snelle verhuizing zorgen:

 • Goedkoop een verhuislift huren
 • Transparante en vaste tarieven
 • Jarenlange ervaring en veel kennis
 • Inclusief bestuurder van de lift
 • Makkelijk te huren
 • Open en transparante communicatie
 • 24/7 bereikbaar

Goedkope verhuislift in Amsterdam

Wij begrijpen dat de kosten voor een verhuizing niet goedkoop zijn, daarom bieden wij een voordelig uurtarief voor het verhuren van onze verhuislift­en aan. De kosten zijn inclusief BTW, zo weet u precies waar u aan toe bent als u een verhuislift bij ons huurt. De liften kunnen al vanaf 2 uur gehuurd worden tegen een vast tarief. Heeft u de lift meerdere dagen nodig? Dan is dat geen probleem. In onderstaande tabel vindt u de tarieven voor het huren van een verhuislift.

Afname Tarief
1 object € 79,-
Per uur (afname min. 2 uur) € 55,-
De voorrijkosten worden op basis van uw locatie berekend.

Bereken de kosten voor een verhuislift

Bent u benieuwd naar het totale kostenplaatje? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Samen met u zullen wij deze offerte doornemen en de mogelijkheden bespreken.

 • Beste verhuislift provider 2017, 2018, 2019 en 2020!

 • Transparante en vaste tarieven

 • 24/7 bereikbaar via telefoon of e-mail

 • Ervaring en kennis

 • Lift inclusief ervaren bestuurder

 • Veel mogelijkheden; huur mogelijk voor korte én lange periode

 • Inclusief beschermingsmaterialen zoals spanbanden en verhuisdekens

 • Bij spoed is er altijd een verhuislift beschikbaar