Voor meer informatie en spoedaanvragen: 085 060 0444

De werkwijze van Verhuislifthuren24.nl

Verhuislifthuren24 werkt altijd volgens dezelfde werkwijze. Om u een duidelijk beeld te geven van onze manier van werken, ziet u op deze pagina welke werkwijze wij hanteren.

  1. U doet een aanvraag voor de verhuislift via onze website of door te bellen naar 085-0600444.
  2. Wij geven u advies over de opbouw van de verhuislift. Ook vragen wij vaak om een foto van uw woning te sturen, zodat wij de haalbaarheid voor de plaatsing van de verhuislift in kunnen schatten. Op deze manier wordt voorkomen dat u als klant zonder enige kennis annuleringskosten moet betalen als de lift niet geplaatst kan worden.
  3. U kiest zelf wanneer u de verhuislift wil ontvangen door een gewenste dag en tijd door te geven. Wij bekijken vervolgens of deze dag en deze tijd haalbaar zijn.
  4. We leggen uw afspraak vast in onze agenda en sturen u een bevestiging van de afspraak. In deze bevestiging staat precies vermeld waar u als klant rekening mee kunt houden en wat er van u verwacht wordt. Ook leest u in de bevestiging welke afspraken er gemaakt zijn met betrekking tot de huur.
  5. De verhuislift is ingehuurd, u heeft een bevestiging ontvangen en de lift wordt op het door u gekozen tijdstip bij u voor de deur afgeleverd en opgebouwd. U kunt na de klus contant afrekenen bij de verhuizer die u ondersteunt tijdens de verhuizing.
  6. Heeft u na al onze goede zorgen alsnog een klacht? Dan willen wij deze klacht graag horen ter verbetering van ons bedrijf. U kunt uw klachten melden door telefonisch contact op te nemen en te bellen naar 085-0600444. Wij zorgen ervoor dat uw klacht snel en naar tevredenheid wordt afgehandeld.
This is bottom widget, you can display html, shortcode or text here. Naviagte to WP Admin - Appearance - Theme Options - Layout Settings - Bottom Area - Bottom Widget