Boek nu!

Verhuislift in Utrecht? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bij Verhuislift­huren24.nl huurt u eenvoudig een professionele verhuislift in Utrecht!

Vanaf slechts 55,- euro per uur

Huur een verhuislift in Utrecht

U gaat binnenkort in, naar of in de omgeving van Utrecht verhuizen. Utrecht is een erg populaire stad om te wonen; het oude centrum en de centrale ligging zorgen ervoor dat iedereen zich hier thuis voelt. Een verhuizing is niet zomaar iets. Elke verhuizing heeft struikelblokken, bij een verhuizing naar bijvoorbeeld een verdieping heeft u te maken met het omhoog tillen van zware meubels. Dit kan opgelost worden door het inhuren van een verhuislift.

Het tarief voor het huren van een verhuislift in Utrecht is afhankelijk van het aantal uur dat u gebruik wil maken van de lift. Wij hanteren vaste tarieven voor het huren van verhuislift­en. De tarieven zijn allemaal inclusief BTW, zo weet u precies waar u aan toe bent als u een verhuislift huurt. In onderstaande tabel vindt u de tarieven voor het huren van een verhuislift.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze werkwijze en neem vandaag nog contact op via 085 060 0333 of info@verhuislift­huren24.nl.

Direct een verhuislift huren?

Bereken de kosten voor een verhuislift

Verhuislift­en zijn de ideale hulpmiddelen om spullen vanaf de derde, tiende of zelfs dertiende verdieping te verplaatsen naar de begane grond of naar een hogere verdieping. Maar hoe gaat dat precies in z’n werk? De lift wordt aan de voor- of achterkant van de woning geplaatst. Hierop laadt u, eventueel met behulp van de verhuizer, uw spullen. De lift brengt de spullen naar de juiste verdieping. Hier kunnen de spullen eenvoudig van de lift worden getild.

Bij Verhuislift­huren24.nl bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een goedkope verhuislift in Utrecht. Als u bij Verhuislift­huren24.nl een lift huurt, is dit inclusief verhuizer die de verhuislift zal besturen. Tevens zal onze verhuizer u helpen met het op- en afladen van de lift. Door de ervaring van onze verhuizers zal het verplaatsen van uw spullen veilig en snel gebeuren. Als u een verhuislift huurt bij Verhuislift­huren24.nl weet u dus zeker dat alles goed zal verlopen.

Bij het verhuizen van meubels kan er veel misgaan. Het tillen van zware meubels kan rugklachten veroorzaken, maar ook gevaarlijke valpartijen. Met een verhuislift zorgt u ervoor dat dit voorkomen wordt; deze brengt uw meubels veilig naar boven of beneden. Door de jarenlange ervaring en kennis weet u zeker dat uw meubels veilig zijn bij ons. Waarom kiezen voor Verhuislift­huren24.nl? Verhuislift­huren24.nl beschikt over de volgende voordelen:

 • Flexibel te boeken
 • Goedkoop een verhuislift huren
 • Transparante en eerlijke tarieven
 • Jarenlange ervaring en veel kennis
 • Inclusief bestuurder van de lift
 • Open en transparante communicatie
 • Snelle reacties

We begrijpen goed dat het kan voorkomen dat u een verhuislift met spoed nodig hebt. Tijdens een verhuizing komt u voor verrassingen te staan; een product is te zwaar of te groot om omhoog of omlaag te tillen. U hebt in dat geval op korte termijn een oplossing nodig: een verhuislift. Het is dan prettig om een snelle reactie te krijgen en om een reservering te kunnen maken. Bij Verhuislift­huren24.nl kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden.

Naast het huren van een verhuislift kunt u bij ons ook terecht voor verhuisdozen en andere materialen die u nodig hebt voor uw verhuizing. Bij het huren van een lift vinden wij het uiterst belangrijk dat uw spullen veilig, zonder schade worden verplaatst. Hierom nemen onze verhuizers spandoeken en verhuisdekens mee. Onze verhuizers zullen u tevens advies geven over hoe u de verhuizing zo snel en efficiënt mogelijk kan laten verlopen.

Verhuizen kan voor verschillende problemen zorgen. Hoe krijgt u bijvoorbeeld zware meubelstukken uit uw woning op een hoge verdieping? Past het wel in het trapgat of in de lift? Beschadigt u dan uw muren en/of deuren? En zodra u de meubelstukken het huis uit heeft gekregen, moet dit natuurlijk ook weer de nieuwe woning in. In dat geval kan een verhuislift erg veel comfort bieden. Het scheelt u veel tijd, schade én rugklachten.

Doordat u met een verhuislift de spullen niet via deuren of bijvoorbeeld een trappengat hoeft te tillen, kan het niet voor beschadigingen zorgen. Dit geldt voor uw oude en nieuwe woning. Met een verhuislift voorkomt u schade aan de woning.

Er wordt vaak gekozen voor het inhuren van een verhuislift wanneer er zware en/of grote meubels verplaatst moeten worden. U bent waarschijnlijk niet gewend om zware meubels te tillen, waardoor u op de verkeerde manier tilt. Als u meubels op de verkeerde manier tilt, is de kans groot dat u lichamelijke klachten oploopt. Dat wilt u natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Een verhuislift neemt dit zware werk van u over.

Goedkope verhuislift in Utrecht

In de meeste gevallen is het leuk om te verhuizen. De voorpret en wanneer alles op z’n plek staat, zijn de leukste gedeeltes van de verhuizing. Tijdens de verhuizing kunnen er namelijk wat irritaties ontstaan. Het zijn vaak drukke dagen, die fysiek en emotioneel veel energie vergen. Het is fijn wanneer al uw inboedel snel en op een veilige manier naar uw nieuwe woning zijn verhuisd. Met een verhuislift komen uw spullen snel en veilig naar boven of beneden. Dit scheelt tijd en gevaarlijke situaties voor u en uw omgeving.

Afname Tarief
1 object € 79,-
Per uur (afname min. 2 uur) € 55,-
De voorrijkosten worden op basis van uw locatie berekend.

Bereken de kosten voor een verhuislift

Bent u benieuwd naar het totale kostenplaatje? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Samen met u zullen wij deze offerte doornemen en de mogelijkheden bespreken.

 • Beste verhuislift provider 2017, 2018, 2019 en 2020!

 • Transparante en vaste tarieven

 • 24/7 bereikbaar via telefoon of e-mail

 • Ervaring en kennis

 • Lift inclusief ervaren bestuurder

 • Veel mogelijkheden; huur mogelijk voor korte én lange periode

 • Inclusief beschermingsmaterialen zoals spanbanden en verhuisdekens

 • Bij spoed is er altijd een verhuislift beschikbaar