Boek nu!

Ladderlift huren? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ladderlift huren? Bij Verhuislift­huren24.nl huurt u eenvoudig een professionele verhuislift!

Vanaf slechts 55,- euro per uur

Huur een ladderlift

Een ladderlift of verhuislift huren? Een nieuwe woning betrekken is (meestal) een heugelijke gebeurtenis, maar de verhuizing wordt vaak gezien als een hinderlijk obstakel. Er komt immers veel bij kijken, zeker op organisatorisch gebied. Het inpakken van de inboedel, de overdracht naar een nieuwe woning, het uitpakken, de nieuwe inrichting: dat gaat allemaal niet vanzelf. Een stukje ontzorging kan dan geen kwaad.

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor het gemak van het huren van een ladderlift. Grote meubels, dozen en andere (waardevolle) stukken kunt u op die manier heel eenvoudig in de nieuwe woning krijgen. Het sjouwen van grote dozen, banken, stoelen en tafels door kleine trappenhuizen is daarmee verleden tijd. Uw spullen komen dus gegarandeerd onbeschadigd aan op de plek van bestemming.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze werkwijze en neem vandaag nog contact op via 085 060 0333 of info@verhuislift­huren24.nl.

Bereken de kosten voor een verhuislift

Om uw verhuizing zo soepel mogelijk en zo snel mogelijk te laten verlopen, is alleen een ladderlift huren eigenlijk niet genoeg. Bij Verhuislift­Huren24 krijgt u daarom ook altijd een professional mee, die de lift voor u opbouwt en bestuurt. Ook zorgt deze ervaren en klantvriendelijke professional ervoor dat uw verhuisspullen efficiënt en veilig worden op- en afgestapeld van de ladderlift.

Dat scheelt uiteindelijk flink in de tijd die u kwijt bent met de verhuizing. Het logistieke gedeelte is namelijk iets waar veel mensen zich van tevoren geen rekenschap van geven. Door zowel bij het inladen als het uitladen gebruik te maken van de ervaring van onze mensen, kan veel tijd worden bespaard. En dat scheelt uiteindelijk ook weer in de totale kosten voor het huren van de ladderlift.

Iedere verhuizing is anders en dat vergt maatwerk. Het overhuizen van de spullen uit een villa met een enorme inboedel is iets anders dan het verhuizen van één groot meubelstuk. Verhuislift­Huren24 hanteert daarom een zeer flexibel verhuurbeleid van ladderliften. In onderling overleg bespreken we wat u nodig heeft, waarna de klus zo snel mogelijk wordt ingepland.

Uiteraard is het ook mogelijk om last-minute een ladderlift te huren. Veel verhuisbedrijven rekenen in dat geval hogere kosten, maar daar doen wij niet aan mee. Ons tarief is altijd geldend, 7 dagen per week en 24 uur per dag. Dus ook als u op zaterdagmiddag besluit om zondagochtend te gaan verhuizen. We gaan dan meteen even kijken wat we kunnen doen, zonder bijkomende kosten.

De kosten voor het huren van een ladderlift zijn logischerwijs afhankelijk van het type verhuizing. Dat wil zeggen: van hoeveel stukken er verhuisd moeten worden en hoe lang dat gaat duren. Wel is de prijs voor het huren van één ladderlift altijd hetzelfde: 79 euro. Per uur betaalt u dan 59 euro, met een minimale afname van 2 uur. Bij die prijs is de hulp van een professional inbegrepen.

Wanneer u precies wilt weten dat het huren van een ladderlift u gaat kosten, dan kunt u op deze pagina een persoonlijke offerte aanvragen. In het formulier kunt u bijvoorbeeld aangeven of u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om nog een extra verhuizer in te huren. De kosten liggen dan iets hoger, maar de verhuizing is wel een stuk sneller afgerond. En dat scheelt weer in de totaalprijs.

Goedkope ladderlift huren

Verhuislift­Huren24 maakt gebruik van de krachtige verhuislift­en van het gerenommeerde merk Böcker, die wel tegen een stootje kunnen. De lift kan tot 400 kilo aan spullen dragen, waarmee u ervan verzekerd bent dat u vrijwel ieder meubelstuk op de lift kunt krijgen. Uiteraard worden uw spullen standaard beschermd met speciaal materiaal en dekens, zodat er niks beschadigt.

Wilt u meer weten over het huren van een ladderlift, of heeft u andere vragen over ons personeel of services? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 085 060 0333 of info@verhuislift­huren24.nl.

Afname Tarief
1 object € 79,-
Per uur (afname min. 2 uur) € 55,-
De voorrijkosten worden op basis van uw locatie berekend.

Bereken de kosten voor een verhuislift

Bent u benieuwd naar het totale kostenplaatje? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Samen met u zullen wij deze offerte doornemen en de mogelijkheden bespreken.

  • Beste verhuislift provider 2017, 2018, 2019 en 2020!

  • Transparante en vaste tarieven

  • 24/7 bereikbaar via telefoon of e-mail

  • Ervaring en kennis

  • Lift inclusief ervaren bestuurder

  • Veel mogelijkheden; huur mogelijk voor korte én lange periode

  • Inclusief beschermingsmaterialen zoals spanbanden en verhuisdekens

  • Bij spoed is er altijd een verhuislift beschikbaar