Verschillende soorten verhuislift­en: wat is het verschil?

Wij van verhuislift­huren24.nl hebben 3 verschillende soorten verhuislift­en: de mobiele verhuislift, de GEDA verhuislift en de aanhanger verhuislift. Maar wat is het verschil tussen deze 3 liften?

1. de mobiele verhuislift

De mobiele verhuislift is een verhuislift die vast zit aan een busje. De voordelen hiervan zijn onder andere dat hij makkelijk te vervoeren en op te zetten is. Ook heeft hij meer opties dan de andere verhuislift­en en is hij vaak iets groter. Ook is deze lift veiliger omdat hij stevig staat op de achterkant van het busje. Een Nadeel van een mobiele verhuislift zijn dat hij best groot is en dus niet makkelijk in kleine straatjes te plaatsen.

2. de GEDA verhuislift

De 2e verhuislift de wij van verhuislift­huren24.nl aanbieden is de GEDA verhuislift. De GEDA verhuislift is ook wel bekend als de ‘traplift’. Deze lift is een soort trap met een bak erop waarmee al uw spullen makkelijk naar uw huis of juist uit uw huis gehaald kunnen worden. een Voordeel van de GEDA lift is dat hij erg smal is en dus gemakkelijk opgezet kan worden in smalle ruimtes. Een nadeel van de GEDA verhuislift is dat het redelijk lang duurt om deze op te bouwen. Ook kan deze lift iets minder hoog dan bijvoorbeeld een mobiele verhuislift. De GEDA lift word tegenwoordig nog maar weinig gebruikt.

3. de aanhanger verhuislift

Als laatste bied verhuislift­huren24.nl ook nog de aanhanger verhuislift aan. Zoals de naam al zegt staat deze verhuislift op een aanhanger, waardoor hij dus makkelijk kan verplaatsen. Andere voordelen van een aanhanger verhuislift is dat je deze zelf kunt besturen en vervoeren. Een ander voordeel dat een aanhanger verhuislift heeft is dat doordat deze zo klein is, je hem makkelijk is en straat kan zetten in klein straatje of steegjes Nadelen van een aanhanger verhuislift zijn dat deze klein is en dus niet zo hoog kan als een mobiele verhuislift, en ook minder gewicht aan kan dan een mobiele verhuislift. Ook is deze minder veilig dan een mobiele verhuislift. Dit komt doordat de aanhanger verhuislift minder stevig staat dan de mobiele verhuislift.

Geschreven door:
Alex van Verhuislift­huren24.nl
Gepubliceerd op:
02/06/2021