Voor meer informatie en spoedaanvragen: 085 060 0444

Verhuislift huren Dordrecht

Uw verhuizing snel en gemakkelijk gemaakt.

Snel en eenvoudig uw inboedel of kantoorspullen verhuizen in of rondom Dordrecht? Met onze verhuisliften maakt u verhuizen stukken gemakkelijker, minder zwaar en sneller. Vooral als u op een hogere verdieping woont, kunnen onze verhuisliften u goed van dienst zijn; zo hoeft u niet te proberen om zware meubelstukken via het smalle trapgat naar beneden te werken of in de lift te krijgen. Laat een verhuislift van verhuislifthuren24.nl voor uw pand plaatsen en uw meubels worden geleidelijk aan naar beneden verplaatst. Nog nooit met een verhuislift gewerkt? Geen probleem: een ervaren verhuizer helpt u bij het bedienen van de lift en helpt eventueel verder een handje. Bekijk meer informatie over verhuislifthuren24.nl.

Waarom schakelt u de hulp in van verhuislifthuren24.nl?

Verhuizen brengt veel stress met zich mee. De planning, het regelen, het uitwerken en de financiële kant. Wij nemen graag een stukje van u over, zodat u zich kunt bezighouden met andere belangrijke zaken. Ons vriendelijke team staat graag tot uw beschikking bij het verhuizen van uw inboedel of kantoorspullen. Bedden, kasten, bureaus of eettafels, vrijwel niets is te groot of te zwaar voor onze verhuisliften. De liften zelf zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen tot 400 kg dragen. Dit betekent dat u ervan op aan kunt dat uw spullen tijdens het verhuizen niet beschadigd raken. Hier bovenop worden spanbanden en verhuisdekens meegeleverd als extra bescherming voor uw persoonlijke spullen. Wij begrijpen dat uw spullen waardevol voor u zijn, en doen er dan ook alles aan om uw spullen onbeschadigd te verhuizen. Vraag een offerte aan.

Verhuisliften beschikbaar wanneer u het nodig heeft.

Door onze jarenlange ervaring en kennis hebben wij een effectieve werkwijze kunnen opzetten. Wij hebben gemerkt dat veel klanten behoefte hebben aan verhuisliften in het weekend. Onze verhuisliften zijn 7 dagen per week beschikbaar voor vaste tarieven. Of u de liften dus in het weekend huurt of op werkdagen, u betaalt dezelfde prijs! Daarnaast zijn de liften al te huren voor een uur (als u bijvoorbeeld maar één zwaar meubelstuk te verhuizen heeft), voor een dag of voor meerdere dagen. Inbegrepen bij het huren van een verhuislift is het volgende:

  • Een ervaren medewerker die u helpt bij het bedienen van de lift
  • Flexibele boekingsopties en prijzen
  • BTW inbegrepen in de prijs om verrassingen te voorkomen
  • Persoonlijk advies bij het huren van een verhuislift
  • Opbouwen van de lift binnen 10 minuten
  • Inclusief beschermingsmateriaal zoals spanbanden en verhuisdekens

Vraag nu uw offerte aan voor verhuislift huren Dordrecht

Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend. Nadat wij uw offerte ontvangen en precies weten wat u nodig heeft, voorzien wij u van de kosten voor het huren van een verhuislift. Om onnodige annuleringskosten te voorkomen, bepalen wij van tevoren aan de hand van een foto of het mogelijk is om een verhuislift voor het pand te plaatsen. Bent u tevreden met de dienst die wij u kunnen leveren, dan reserveren wij de verhuislift voor u op de dag en het tijdstip dat u het nodig heeft en zorgen ervoor dat het op dat moment wordt geleverd. Zo kunt u direct aan de slag met uw verhuizing.

Niet tevreden? Laat het ons weten!

Wij leveren graag een dienst waar u als klant tevreden over bent. Mocht het zo zijn dat u niet tevreden bent of een klacht heeft, laat ons dit dan weten. Neem telefonisch contact met ons op om uw probleem te melden en wij doen ons best om uw klacht snel en naar tevredenheid op te lossen. Hiernaast helpt dit ons bij het verbeteren van onze dienst en om zo eventuele klachten in de toekomst te voorkomen.

Onze diensten in heel Nederland

Woont u in Dordrecht of omstreken, dan kunt u gemakkelijk en snel gebruik maken van de verhuisliften van verhuislifthuren24.nl. Heeft u verhuisliften nodig op andere locaties in Nederland, dan helpen wij u ook hier graag verder. Wilt u weten of we in uw gebied werken, neem dan contact met ons op.

 

This is bottom widget, you can display html, shortcode or text here. Naviagte to WP Admin - Appearance - Theme Options - Layout Settings - Bottom Area - Bottom Widget